viernes, 7 de febrero de 2014

Elements d'un Obrador de pastisseria

En la següent activitat haureu d'escollir un (o dos) elements bàsics que fan que un obrador sigui el que és: un OBRADOR.
Un cop escollit, haureu de fer un comentari en aquesta entrada posant quina màquina/instrument heu triat i per què. D'aquesta manera, els vostres companys sabran quins feu vosaltres i quins queden disponibles. Així que no perdeu el temps, si no haureu de fer els que quedin lliures.

Botiga de pà: un aliment molt simple que requereix de molta maquinària.
Després de fer el comentari, feu una entrada al vostre blog posant com a títol el nom de l'instrument. Al cos de l'entrada heu de especificar el següent:
-Nom
-Mides
-Preu de venta al públic (pvp)
-País de fabricació
-Utilitat / funcionament
-Lloc on es pot comprar
-Pàgines web d'on heu tret la informació (webgrafia)

Seguint la mateixa pauta, feu el mateix amb 5 intruments de pastisseria més comuns en el vostre dia a dia.

Material per fer la recerca de informació: Forn gran, Forn petit, Cambra refrigeradora, Amassadora gran, amassadora petita, llaminadora gran, llaminadora petita, fermentadora, báscula, taula de treball, armari de fermentació, ratlladora de pà, fregidora, mini-amassadora, microones, extractor de fums, cuina-forn, aire acondicionat, molinet de sucre de enllustrar, rascador de llaunes, rentavaixelles industrial, pica d'aigua, montadora de nata, armari de fermentació, forn petit, temperadora, maquinar d'envasar al buit, congelador industrial, embutidora...


6 comentarios:

  1. He elegido el microondas y la mesa de trabajo

    ResponderEliminar
  2. yo elijo el armario de fermentacion i la ralladora de pan, porque el armario de fermentacion me parece un invento mui bueno apesar de ser caro seria una de las primera maquinas que me compraria i la ralladora de pan porque me gusta ver comoo se va demoliendooo el pan

    ResponderEliminar